Fylld parmaskinka

Förrätt / Permalink / 0

Ingredienser

4 portioner
  • 100 g parmaskinka, 8 skivor
  • 250 g chèvreost
  • 250 g crème fraîche
  • 1 kruka gräslök
  • 100 g rostade och saltade pumpafrön
  • bladspenat

marinad

  • 1 dl rapsolja
  • 2 msk honung, flytande
  • 3 msk balsamvinäger
  • 0,5 rödlök, hackad
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Ta bort det vita skalet på chèvreosten mosa med en gaffel eller mixa men en mixer tillsammans med crème fraichen.
  2. Tillsätt den hackade gräslöken.
  3. Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop.
  4. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål.
  5. Lägg upp en bädd av bladspenat på varje tallrik lägg på parmaknytena och ringla marinaden över, strö sedan över de rostade och saltade pumpakärnorna.
Till top