Fylld parmaskinka
Ingredienser
4 portioner
- 100 g parmaskinka, 8 skivor
- 250 g chèvreost
- 250 g crème fraîche
- 1 kruka gräslök
- 100 g rostade och saltade pumpafrön
- bladspenat
marinad
- 1 dl rapsolja
- 2 msk honung, flytande
- 3 msk balsamvinäger
- 0,5 rödlök, hackad
- 1 krm salt
- 1 krm svartpeppar
Gör så här
- Ta bort det vita skalet på chèvreosten mosa med en gaffel eller mixa men en mixer tillsammans med crème fraichen.
- Tillsätt den hackade gräslöken.
- Lägg ut parmaskinkan och lägg en matskedsklick av röran på varje skiva och rulla ihop.
- Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål.
- Lägg upp en bädd av bladspenat på varje tallrik lägg på parmaknytena och ringla marinaden över, strö sedan över de rostade och saltade pumpakärnorna.