Captain sparrow cupcakes

Allmänt, Efterätt / Permalink / 0
 

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader och sätt i muffinsformar i en muffinsplåt. Hacka chokladen grovt. Smält margarinet. Blanda samman alla torra ingredienser. Vispa äggen lätt och häll därefter i mjölken och det smälta smöret. Rör om. Gör en fördjupning i mitten av de torra ingredienserna och häll i vätskan. Rör om tills mjölet är upplöst. Häll i mörk rom och rör om. Fördela smeten i muffinsformarna, ungefär 2/3 av formen ska vara fylld med smet. Grädda i cirka 20 minuter i mitten av ugnen tills de är fasta och har fått fin höjd. Låt svalna.
  2. Vispa smör, vaniljsocker, kokos, rom och en tredjedel av florsockret smidigt. Vispa ner philadelphiaosten och sedan resten av florsockret i omgångar. Spritsa glasyren på cupcakesen och dekorera med en chokladsnäcka och tuttifruttipärlor
Till top