Kyckling med curry och limesallad

Ingredienser:
2 medelstora gula lökar
3 vitlöksklyftor
0,5 purjolök
1 msk matolja
3 msk Santa Maria Indian Mango Curry
0,5 dl kycklingbuljong
2 dl vatten
5 dl grädde
500 g kycklingfilé
2 dl crème fraiche
2 tomater
1 tsk salt
Currykyckling
1. Finhacka lök, vitlök och purjolök och stek i matolja på medelvärme tills löken har mjuknat.
2. Krydda med Mango Curry och stek under omrörning i en minut.
3. Häll i kycklingbuljong, vatten och grädde och koka upp.
4. Skär kycklingen i små bitar och lägg i grytan. Låt sjuda i 20-30 minuter.
5. Tillsätt crème fraiche, rör om och koka upp. Ta grytan från värmen.
6. Dela tomaterna och ta ur kärnorna. Skär i kuber och lägg i grytan.
Chili och limesallad:
1 msk sambal oelek 100g2 msk limejuice
1 msk socker